Stufstock 2007 in direct pe TVR 2

de Morrison

Stufstock 2007 in direct pe TVR 2

TVR 2 va invita in exclusivitate la Festivalul Stufstock 5 Greenfest, incepand din 16 august, pe parcursul a patru zile: joi, vineri, sambata si duminica, de la ora 22.00 si pana tarziu, spre orele diminetii.

Ca de fiecare data in ultimii ani, programul TVR 2 se va modifica, astfel incat telespectatorii sa poata fi conectati in direct, cat mai mult timp, la concertele, recitalurile si evenimentele care se desfasoara in Vama Veche.

Astfel, la TVR 2 va fi un adevarat maraton Stufstock, concertele transmise in direct fiind dublate de reportaje si interviuri din culise. Vineri, sambata si duminica, transmisia in direct a concertelelor va fi facuta in trei parti: de la orele 22.00, 23.15 si 0.30, dublate cu editii de reportaje si interviuri, programate la orele 23.00 si 0.15 sub titlul "Rasaritul ...din culise".

Vineri si sambata, transmisiile vor dura pana la ora 3.30 dimineata, in timp ce duminica, 19 august, legatura cu Vama Veche va lua sfarsit la ora 0.15.

Prin intermediul TVR 2, telespectatorii vor fi partasi la un nou maraton de muzica buna: de la hard rock, rock alternativ, heavy metal, punk si pana la un cocktail de genuri: funk, folk, jazz, blues, electro sau muzica ambientala.

Dintre cei peste 50 de artisti si trupe din strainatate si din Romania care si-au anuntat participarea la Festivalul Stufstock, editia 2007, la TVR 2 vor putea fi urmariti: joi - Cradle of Filth, Last Hope, Coma, IPR, Altar, Luna Amara, Neurotica, Sunshine, Survolaj, vineri - Toy Dolls, Timpuri Noi, Zdob si Zdub, Oliver, Blazzaj, Byron, E.M.I.L., Zob, Alternosfera, ExNN, sambata - The Dandy Warhols, Phoenix, Deka Dens, Niste Baieti, Gandul Matei, KUMM, Klimt 1918, Travka, Grimus, duminica - Defunkt, Mircea Baniciu, Farfarello, Tuba Project, Fusion Core, Du-te vino, Trigon si BiMS.

Sursa: TVR2Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook