Suicidal Tendencies - Cyco Style videoclip

Grupul american Suicidal Tendencies va lansa in data de 26 martie un nou album intitulat 13.

'Au trecut 13 ani de la ultimul album Suicidal Tendencies, al 13-lea album al trupei, 13 piese noi, lansare in 2013. Astazi este 13 martie, 13 zile inainte de lansarea albumului 13.'

Cyco Style, noul videoclip al trupei, poate fi urmarit mai jos.

Tracklist-ul discului este:

01. Shake It Out
02. Smash It!
03. This Ain't A Celebration
04. God Only Knows Who I Am
05. Make Your Stand
06. Who's Afraid?
07. Show Some Love...Tear It Down
08. Cyco Style
09. Slam City
10. Till My Last Breath
11. Living The Fight
12. Life... (Can't Live With It, Can't Live Without It)
13. This World


Comenteaza logat cu Facebook

Log In with Facebook

Like us on Facebook