Programul concertului Suicide Silence duminica in Club Fabrica

de Buvnitz

Programul concertului Suicide Silence duminica in Club Fabrica


Au ramas doar cateva zle pana la Mighty Owl Fest, cel mai asteptat eveniment de club al verii! Suntem in masura sa dezvaluim si programul evenimentului:

Suicide Silence: 22:30 - 23:40
Change over: 22:00 - 22:30
Cap de Craniu: 21:15 - 22:00
Change over: 21:00 - 21:15
H8: 20:25 - 21:00
Change over: 20:10 - 20:25
Deliver The God: 19:35 - 20:10

OPEN DOORS: 18:30

Dupa concert urmeaza rockoteca cu Buvnitz pana la orele diminetii.

De mentionat: Va exista stand oficial cu merchandise Suicide Silence. In plus, cei interesati vor putea gasi si un stand oficial Beautyofpain. Mai multe detalii despre produse puteti gasi pe www.beautyofpain.ro

Biletele in sistem presale se mai gasesc doar pana vineri inclusiv in reteaua Biletoo.ro:

Bucuresti - Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's, Magazinele Flancol, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

In toata tara: Biletele se gasesc in reteaua nationala de magazine Flanco si librariile Mihai Eminescu.

Pretul unui bilet este:

50 Lei - pana in data de 20 iulie
60 Lei - La intrare in ziua concertului

Sute de mii de albume, numeroase premii la nivel international, turnee masive alaturi de cele mai mari nume ale scenei metal, acestea sunt doar cateva din motivele pentru care Suicide Silence este in acest moment una din cele mai cunoscute si in acelasi timp apreciate formatii ale scenei contemporane metal.

Avand la activ turnee alaturi de Meshuggah, Korn, Slipknot, Deftones, Sepultura, Cannibal Corpse sau Suffocation, grupul american isi mentine pozitia de lider si promotor incontestabil al scenei deathcore.

Suicide Silence vor ajunge in aceasta parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive in Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica si 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria si Polonia, concerte ce fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 in Billboard 200 si pe locul 3 in topul Billboard Hard Rock Albums.

Suicide Silence si-au demonstrat de nenumarate ori statutul si potentialul. In mai putin de cinci ani trupa a reusit sa devina un nume recunoscut si apreciat la nivel international, cele trei materiale full-length lansate pana in prezent fiind catalogate drept revolutionare pentru scena contemporana metal.

Black Crown, cel mai recent album, este descris de solistul Mitch Lucker drept un mesaj impotriva unui sistem religios corupt. 'Nu incerc sa distrug credintele celor din jur - este vorba de mine si viata mea. Inca am anumite credinte insa in acest moment din viata sunt mult mai deschis catre adevar.'

Discul contine si doua colaborari cu solistii Jonathan Davis (Korn) si Frank Mullen (Suffocation).

Muzical, Suicide Silence sunt calalogati drept lideri ai genului deathcore, un hibrid death metal si metalcore.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook