Suicide Silence lanseaza un fond caritabil pentru fiica lui Mitch Lucker

de Buvnitz

Suicide Silence lanseaza un fond caritabil pentru fiica lui Mitch Lucker


Lumea metal se afla in doliu inca de la inceputul aceste luni la aflarea vestii mortii solistului Mitch Lucker.

Liderul Suicide Silence a intrat cu motocicleta sa intr-un stalp si a decedat opt ore mai tarziu in urma ranilor suferite.

In memoria lui Mitch si pentru beneficiul lui Kenadee, fiica lui in varsta de 5 ani, Suicide Silence au lansat o pagina oficiala unde doritorii pot dona bani ce vor fi destinati exclusiv educatiei lui Kenadee.

Cei ce vor dona minim 20 de dolari vor fi adaugati pe o pagina tribut ce va fi lansata in curand pe SuicideSilence.net.

Pentru a dona catre Mitch Lucker Memorial Fund,

click aici

.

Jolie Carmadella, sotia lui Mitch, declara ca este foarte probabil ca acesta sa fi consumat alcool inainte sa se urce pe motocicleta.

'Era un alcoolic iar asta a fost intotdeauna o lupta grea. Am incercat sa-l opresc. L-am implorat sa nu plece din casa. Serios, l-am implorat sa ramana pentru noi.'

'Este un apel de trezire. A fost un om minunat. Un tata si un sot extroardinar...acum va pierde bucuria de a o vedea pe Kenadee crescand pentru ca a decis sa bea si sa mearga cu motocicleta. Cu totii avem de invatat din aceasta tragedie.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook