Sully Erna, solistul Godsmack, intr-un film produs de Martin Scorsese

de Alin Pildner

Sully Erna, solistul Godsmack, intr-un film produs de Martin ScorseseSully Erna, solistul trupei Godsmack, a primit un rol in "Bleed For This", un film despre box al carui producator executiv este nimeni altul decat celebrul Martin Scorsese.

Distributia pentru "Bleed For This" ii mai cuprinde pe Miles Teller, Katey Sagal si Aaron Eckhart, acceptarea lui Sully in acest proiect reprezentand un nou pas al artistului in acest domeniu dupa ce, anul trecut, a debutat printr-un rol in "Army Of The Damned", un film horror cu buget redus.

Productia va incepe pe 10 noiembrie sub coordonarea regizorului Ben Younger, cunoscut pentru regia dramei cu tematica financiara "Boiler Room" (2009), al carei actor principal a fost Vin Diesel.

"Bleed For This" spune povestea adevarata a boxerului Vinny Pazienza, care a cucerit de cinci ori titlul mondial la box. Acesta, in urma unui cumplit accident rutier a fost ranit foarte grav la gat si, in ciuda impotrivirii medicilor, dupa numai cateva luni de recuperare, a revenit triumfator in ring.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: