Summer Well 2012: Orange lanseaza aplicatia dedicata festivalului

de Chaos Lore

Summer Well 2012: Orange lanseaza aplicatia dedicata festivalului


Orange lanseaza aplicatia oficiala a festivalului Summer Well 2012. Ea poate fi accesata atat de posesorii de smartphones cu sistemul de operare Android, cat si de cei cu iOS si se poate descarca gratuit din Google Play si din App Store. Aplicatia va oferi detalii despre trupele care vor concerta pe durata weekendului, despre concursurile din cadrul festivalului, precum si informatii despre transport si achizitionarea biletelor.

Pentru a ajunge direct la festival va exista o linie speciala RATB care va face legatura intre Bucuresti si Domeniul Stirbey si va fi disponibila in ambele zile de festival, pe 11 si 12 august. Linia este directa si nu are opriri intre cele doua statii. Vor exista doua puncte pentru vanzarea biletelor: unul in Bucuresti, in statia de plecare, si altul la Domeniul Stirbey din Buftea, pentru retur. Autobuzele Summer Well vor circula intre statiile Muzeul Taranului Roman (Bd, Ion Mihalache, in apropierea Pietei Victoria si in spatele Muzeului Antipa) si Domeniul Stirbey la intervale de aproximativ 25 de minute incepand de la 14.15 si pana dupa miezul noptii, dus-intors.

Portile festivalului se vor deschide la ora 15.00 in ambele zile, iar programul va fi:

11 august - Citizens! 17:15, Wolf Gang 18:30, The Asteroids Galaxy Tour 19:45, Patrick Wolf 21:15, Hurts 22:45 ;

12 august - Zulu Winter 17:15, The Big Pink 18:30, Glasvegas 19:45, The Vaccines 21:15, The Stone Roses 22:45.

Pentru mai multe informatii despre Summer Well 2012 va rugam sa accesati http://www.orange.ro/evenimente/summer-well/index.html si www.summerwell.ro .Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook