Black Yoga: Cursuri de Zen si Doom

de Ana-Maria Gavrila

Black Yoga: Cursuri de Zen si Doom


Stim cu totii care sunt beneficiile practicarii yoga pentru minte, corp si spirit. Dar daca stilul tau difera putin de cel al claselor monotone si iti doresti ceva mai mult, care - de ce nu - ar putea imbina Metalul si exercitiile yoga? Black Yoga, sau mai exact BLACK YO)))GA a fost creat pentru locuitorii din Pittsburgh (si nu numai) cu astfel de gusturi selecte.

Acestea sunt cursuri unde: "Vinyasa yoga se desfasoara pe ritmuri de drone, noise, stoner metal, ambient, industrial, trip-hop si alte muzici traditionale de meditatie. Desi la baza este un curs de yoga traditional, te poti astepta la ceva mult mai intunecat fata de ceea ce ai asocia in mod normal cu practicarea yoga. Folosind un mix eclectic de trupe precum Sunn O))), Horseback, Ulver, Tribes of Neurot, Nine Inch Nails, Shelia Shandra, Portishead, etc se creeaza un spatiu de meditatie pentru aceia care nu pot relationa cu susurul apelor sau ciripit de pasari..."

Playlist-ul unui curs poate include piese precum:

New Risen Throne – “Orbiting Gates”

SUNN O))) – “Orakulum”

Genocide Organ – “Their Mighty Slaughter”

Wolves in the Throne Room – “Dia Artio”

Mustard Gas and Roses – “IV”

Ulver – “Theme 03″

Earth – “Raiford (The Felon Wind)”

Bunk Data – “Angelus Rector”Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook