Syn Ze Sase Tri au lansat un clip nou si au anuntat detalii cu privire la viitorul album

de Cristi Nedelcu

Syn Ze Sase Tri  au lansat un clip nou si au anuntat detalii cu privire la viitorul album


Syn Ze Sase Tri a lansat primul lyric video oficial al trupei pentru piesa "In Virstele Pamintului (Electric Version)", piesa de pe ultimul album de studio "Zaul Mos".

"Zaul Mos" este albumul cu numarul patru al trupei, album lansat in 2017. "Zaul Mos" este considerat cel mai de succes material al trupei de la inceputul calatoriei in lumea muzicii in 2007, o adevarata capodopera auditiva avand parte de nenumarate review-uri de calitate in presa de specialitate.

Acest lyric video reprezinta sfarsitul calatoriei in lumea "Zaul Mos" si inceputul unei noi aventuri:

"Putem sa va spunem ca am terminat de scris materialul pentru noul album Syn Ze Sase Tri si ca vom intra in studio in luna August a acestui an pentru a inregistra piesele. Putem sa spunem cu mana pe inima ca acesta urmeaza a fi cel mai bun album pe care l-am produs pana acum. Albumul va fi lansat la inceputul anului viitor via Aural Music/Code 666. Vom posta noi informatii in urmatoarele luni referitoare la numele albumului, coperta si titlurile pieselor", a spus Corb, membru fondator Syn Ze Sase Tri.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook