Frontmanul SOAD la MTV Awards

de Morrison

Frontmanul SOAD la MTV Awards
Serj Tankian, frontmanul trupei System of a Down, va participa la editia din acest an a MTV Video Music Awards, care va avea loc pe 9 septembrie 2007. Tankian se pare ca va fi invitatul formatiei Foo Fighters.

Solistul vocal al trupei System Of A Down va iesi din nou la lumina dupa o pauza lunga, in aceasta toamna, odata cu lansarea primului sau album solo, intitulat Elect The Dead. In prezent CD-ul este in faza de mixare si probabil va fi lansat in Septembre sau Octombrie.

Serj a declarat despre acest nou material, ca este un album rock, cu un sound epic si diferite instrumente. Acesta a adaugat despre lucrul la muzica lui, ca are aceeasi energie ca la primul album System Of a Down.

Intrebat care va fi viitorul trupei System Of A Down, Tankian a raspuns ca nu are idee care va fi acesta. "Momentan am luat o pauza, si ne vom intoarce ca compunem ceva impreuna cand vom simti ca este timpul sa facem acest lucru", a spus Tankian.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook