Serj Tankian si-a facut formatie

de Morrison

Serj Tankian si-a facut formatie
Frontmanul celor de la System Of A Down, Serj Tankian, si-a infiintat o trupa care il va insoti in turneul de promovare a noului sau album solo, Elect The Dead. Trupa prospat constituita se numeste FCC, initialele de la Federal Communications Commission.

Serj Tankian a declarat recent ca nu intentioneaza sa cante piese ale formatiei System of a Down in viitorul sau turneu, in care isi va promova noul album solo intitulat Elect the Dead.

Serj Tankian a infirmat zvonurile potrivit carora membrii trupei System Of A Down ar apuca-o in directii diferite, lucru care inevitabil ar duce la destramarea trupei. Zvonurile au fost alimentate de faptul ca mai multi membrii System Of A Down, inclusiv frontmanul Tankian, s-au apucat de diferite proiecte solo.

"System inca traieste si se simte bine", a spus vocalul. "Este adevarat ca nu lucram impreuna momentan. Dar chiar daca am lua o pauza de zece ani - nu spun ca acest lucru se va intampla, stati linistiti - tot am putea sa ne intoarcem pe urma cu un album tare. System Of A Down este pentru mine ca linia vietii. Nu va disparea niciodata", promite Tankian.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook