System Of A Down nu se despart

de Morrison

System Of A Down nu se despart
Serj Tankian a infirmat zvonurile potrivit carora membrii trupei System Of A down ar apuca-o in directii diferite, lucru care inevitabil ar duce la destramarea trupei. Zvonurile au fost alimentate de faptul ca mai multi membrii System of a Down, inclusiv frontmanul Tankian, s-au apucat de diferite proiecte solo.

"System inca traieste si se simte bine", a spus vocalul. "Este adevarat ca nu lucram impreuna momentan. Dar chiar daca am lua o pauza de zece ani - nu spun ca acest lucru se va intmapla, stati linistiti - tot am putea sa ne intoarcem pe urma cu un album tare. System Of A Down este pentru mine ca linia vietii. Nu va disparea niciodata", promite Tankian.

Dupa cum v-am anuntat, Serj Tankian, isi va lansa albumul solo de debut intitulat Elect the Dead pe 23 octombrie la Serjical Strike/Reprise Records. Tracklist-ul albumului este urmatorul:

01. Empty Walls
02. The Unthinking Majority
03. Money
04. Feed Us
05. Saving Us
06. Sky Is Over
07. Baby
08. Honking Antelope
09. Lie Lie Lie
10. Praise the Lord and Pass the Ammunition
11. Beethoven's C*nt
12. Elect the DeadDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook