Vocalul SOAD scoate album solo

de Morrison

Vocalul SOAD scoate album solo
Serj Tankian, frontmanul formatiei System Of A Down, isi va lansa albumul solo de debut intitulat Elect the Dead pe 23 octombrie la Serjical Strike/Reprise Records. Tracklist-ul albumului este urmatorul:

01. Empty Walls
02. The Unthinking Majority
03. Money
04. Feed Us
05. Saving Us
06. Sky Is Over
07. Baby
08. Honking Antelope
09. Lie Lie Lie
10. Praise the Lord and Pass the Ammunition
11. Beethoven's C*nt
12. Elect the Dead

"Nu ma asteptam sa iasa in final un album rock. Am compus piese mai degraba traditionale folosind pianul si chitara acustica. Si iata ca, tineti-va bine, mi-a iesit un CD de muzica rock. Este uimitor ca se intampla cand adaugi chitara cu distors si tobe". Despre tematica noului sau album, Tankian spune: "Sunt piese politice, piese haioase, unele despre iubire, altele despre experiente dureroase, mandrie si despre mediul inconjurator".

Solistul a produs albumul "Elect the Dead" de unul singur. Mai mult, el a compus si interpretat aproape toate partile instrumentale de pe acest material. Pe "Elect the Dead" mai sunt invitati bateristul John Dolmayan, nimeni altul decat colegul lui Tankian de la System of a Down si Brian "Brain" Mantia (Guns N' Roses, Primus).

Tankian mai spune: "Am fost destul de sceptic la inceput in ce priveste realizarea productiei albumului de unul singur. Dar pe masura ce inaintam, am observat ca lucrurile se leaga foarte bine, asa ca am continuat pe cont propriu.

Am avut grija sa fiu la fel de pretentios cu sunetul final asa cum ar fi fost un producator profesionist. Am avut la fel de multa energie si entuziasm in realizarea acestui material pe cat am avut cand am realizat primul album System Of A Down".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook