Tankard lanseaza un nou album: R.I.B.

de Buvnitz

Tankard lanseaza un nou album: R.I.B.


Grupul german Tankard va intra in Studio 23 din Frankfurt pentru a inregistra un nou album, urmasul lui A Girl Called Cerveza.

Intiulat R.I.B. (Rest In Beer), albumul va fi lansat in vara lui 2014, via Nuclear Blast.

Tankard lucreaza din nou cu Michael Manix (Bohse Onkelz, Der W, D-A-D, Disbelief), acelasi care a lucrat si la ultimul album al trupei. Coperta este semnata de Patrick Strugulski.

Tankard va concerta la editia din acest an a festivalului November To Dismember la Bucuresti. Dupa cele patru titulaturi pentru editia din acest an, asumate deja inca de la editia din 2013, adica headlinerul serii doom metal, influenta trupa britanica ESOTERIC, la care s-au adaugat death thrasherii chilieni de la UNDERCROFT si blackerii israelieni si britanici de la ETERNAL DECAY si LYCHGATE, a venit randul primilor headlineri metalici ai editiei din 2014, astfel ca Axa Valaha Productions si Ribcage Booking ii prezinta in premiera in Romania, pe legendarii reprezentanti germani ai thrash metalului si campioni ai consumului de bere, TANKARD, de asemenea in premiera in noua formula generata de conflictul perpetuu dintre cei doi membri fondatori, dar in fapt revenind in Romania, dupa aproape 10 ani, cu un nou nume si pregatind un adevarat asalt sonor, cea mai influenta trupa metal austriaca a tuturor timpurilor, THE CHURCH OF PUNGENT STENCH. De asemenea, o parte dintre trupele support confirmate nu sunt necunoscute publicului roman, pentru ca discutam despre cea mai faimoasa trupa pe care a generat-o pana in acest moment Republica Moldova, ABNORMYNDEFFECT, de trupa death metal belgiana DEHUMAN, care abia a executat cateva aparitii live in Romania alaturi de Master in luna decembrie a anului 2013 si de BLOODWAY, un trio nou, dar in care evolueaza acele persoane onorabile care reprezinta scena underground din capitala de peste un deceniu, pentru prima data pe afisul unui festival de asemenea anvergura.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: