Concert Tapinarii in Madame Pogany

de George Lazar

Concert Tapinarii in Madame Pogany


Vineri 2 decembrie,dupa ora 21.00, ne reunim la Madame Pogany pentru o ocazie speciala. E vremea sa ne relaxam si sa ne destindem intr-un mod aparte, specific concertelor marca TAPINARII.

Povestea trupei Tapinarii incepea candva in anul 2001, odata cu piesa „Sunt fericit” si filmulet-portret facut de Cosmin Covei, care avea sa se transforme in videoclip muzical.

Tapinarii este o formatie de folk alternativ ce prezinta viata de cuplu si nu numai, intr-un mod realist, ironic si autoironic.

Bucurandu-se de un public numeros,care sa le aprecieze talentul muzical si sa le guste stilul ironic de abordare a diverselor teme , au ajuns sa editeze pana acum 7 discuri, lansand in februarie 2010, cu JURNALUL NATIONAL , o editia speciala aniversara 2010 ani de folk alternativ.

Au sustinut peste 350 de concerte live in cluburile de traditie din tara si multe recitaluri in cadrul unor festivaluri romanesti importante.

Tapinarii sunt:

Adrian Tanase – voce subtire, chitara
Cosmin Covei – voce groasa

www.tapinarii.ro

Fie ca i-ati vazut deja la Tv sau in Vama Veche, ori daca i-ati ascultat de nenumarate ori la radio, merita sa ii ascultati live vineri 2 decembrie la Madame Pogany.

Be there!

Intrare: 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

www.madamepogany.ro
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: