TAPINARII deschid concertul RUPA AND THE APRIL FISHES

de RuXia

TAPINARII deschid concertul RUPA AND THE APRIL FISHES


Trupa Tapinarii va canta deschiderea concertului Rupa And The April Fishes care va avea loc pe 25 mai in Hard Rock Cafe.

In anul 2001 Tapinarii sunt cei care au pus bazele curentului folk alternativ in Romania. Trupa activeaza din 2001 in formula Adrian Tanase (voce suava si chitara) si Cosmin Covei (voce grava). Trupa a lansat 8 albume, dintre care Ultimul supererou (2004) este considerat de unii critici prima opera folk din Romania. Tapinarii se manderesc si cu cele 8 videoclipuri, ce s-au facut remarcate prin viziunea/caracterul neconventional.

Formatia Rupa and the April Fishes (SUA) aduce in Europa un show spectaculos, plin de culoare, dinamism si elemente multiculturale. Acorduri de sansoneta frantuzeasca, rascolitoare refrene latino, patimase sonortitati gipsy sau romantice melodii indiene, vor rasuna pe scena din Hard Rock Cafe, pe 25 mai.

Pretul biletelor difera, in functie de categorie:

Categoria VIP – 120 Ron (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)

Categoria I – 90 Ron (loc la mese )

Categoria II – 50 Ron (fara loc)

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

Biletele pentru show-ul Rupa & The Aprilie Fishes sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: