Noul album Tardive Dyskinesia a fost un succes

de Astaroth Priestess

Noul album Tardive Dyskinesia a fost un succes

Albumul "The Sea Of See Through Skins" al celor de la Tardive Dyskinesia a fost bine primit de critici, fani si artisti deopotriva.

"The Sea Of See Through Skins" este albumul de debut semnat Tardive Dyskinesia, iar dupa lansarea acestuia sub egida Coroner Records, reactiile nu au intarziat sa apara.

"Tardive Dyskinesia a fost una dintre formatiile mele noi preferate de aproximativ 4 ani. Nu stiu exact ce este dar... Sunt distrugator de heavy si melodici in brutalitatea lor. Sound-uri de chitara de asemenea grozave!", a declarat Kelly Shaefer, solistul Atheist, adaugand ca Tardive Dyskinesia sunt de departe cea mai buna formatie greceasca pe care a ascultat-o si este nerabdator sa ii vada dezoltandu-se in una dintre cele mai bune formatii de metal ale lumii.

Si Jochem Jacobs de la Texture a fost impresionat de membrii formatiei si a declarat ca acestia "aduc tot ce este mai bun din ambele lumi".
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: