Targ3t iau locul trupei 13Rituals in concertul de Craciun din Sibiu

de Flaviu Volosciuc

Targ3t iau locul trupei 13Rituals in concertul de Craciun din Sibiu


Concertul programat pt 23 decembrie in Bohemian Flow Sibiu a suferit a modificare de line-up. Trupa Targ3t este cea care va inlocui pe 13 Rituals, trupa care ne vor sta alaturi in masacrul de Craciun. Evil Santa has done it again! Cateva detalii despre formatiile participante:

Heavy Duty:

Formatia si-a inceput activitatea spre sfarsitul anului 2007 in Sibiu, prin nevoia membrilor ei de a se intalni si de a produce mult zgomot. Totul a inceput ca un hobby intr-un garaj, insa incet dar sigur acest hobby s-a transformat intr-o activitate mai serioasa, lucru care a facut sa aduca trupa Heavy Duty in atentia scenei underground locale.

Din 2008 trupa are o activitate mai serioasa si a trecut la creerea de compozitii proprii in momentul de fata repertoriul numarand nu mai putin de 9 piese apartinand genului thrash/death metal. Desi piesele trupei par destul de agresive, multe dintre acestea incorporeaza parti melodice care aduc un aer experimental. Piese ca "Face of Murder", "Angry Again" si "Hunting Ghosts" sunt definitorii pt stilul trupei fiind incluse pe primul EP self titled sub productie proprie.

Trupa Heavy Duty poate fi contactata si vizualizata pe:

heavy_duty_sibiu@yahoo.com
http://www.facebook.com/HeavyDutySibiu.
http://www.myspace.com/heavydutysibiu
http://www.youtube.com/user/heavydutysibiu

Targ3t:

Trupa Targ3t s-a nascut in 1997. Dupa o lunga perioada de timp in care trupa a trecut prin mai multe modificari de componenta si stiluri, reuseste sa-si defineasca o cale muzicala fara compromisuri. Anul acesta Targ3t au lansat un videoclip si se pregatesc in propriul lor studio din Deva de un nou material discografic.

contact Targ3t:

http://www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264
www.myspace.com/targetromania
http://www.youtube.com/user/lowbass5

EvergreeD:

Cea mai longeviva trupa de melodic/death metal din Sibiu isi face din nou aparitia pe scena din Bohemian Flow. Cu o activitate presarata de-a lungul a aproape 15 ani, cu multe concerte in tara, Evergreed reuseste sa aduca un stil proaspat death-ului autohton, si va demonstra live acest lucru in deschiderea acestui eveniment.

Myspace: www.myspace.com/evergreed
Facebook: www.facebook.com/evergreed
Youtube: www.youtube.com/evergreedband
Email: evergreed@myspace.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook