Vezi coperta noului album TARG3T, Faceburn

de George Lazar

Vezi coperta noului album TARG3T, Faceburn


TARG3T au facut public artwork-ul complet de pe noul album, ''''''''Faceburn'''''''', programat pentru lansare in cursul acestei luni.

Coperta albumului poate fi vizionata mai jos, mai multe imagini fiind disponibile pe pagina de facebook a trupei (www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264). Lucrarea a fost realizata de Alin Mesaros si Claudiu Doncutiu (doncutiuclaudiu.wordpress.com/).

''''''''FaceBurn" a fost inregistrat si mixat de catre Adrian Uritescu in LOWBASS5 Studio din Deva (www.facebook.com/Lowbass5Studio). Partea de mastering a fost realizata de catre Greg Reely (Machine Head, Fear Factory, Devil Driver) si Peter In de Betou (Soilwork, Meshuggah). Discul este in format DIGIPACK si contine 12 piese, titlurile track-urilor fiind urmatoarele:

1.HALF GOD feat. Mihai (Front)
2.FAITH
3.OBEY
4.ALONE
5.CHEMTRAILS
6.I’M DONE
7.POVESTEA ORICUI
8.THE LEFT AND THE RIGHT
9.FACEBURN
10.NEVER TRY
11.STAND UP
12.GUILTY feat. Ontz (Luna Amara)


Odata cu ''''''''''''''''FaceBurn'''''''''''''''' se pregateste si o noua linie de merch care poate fi vazuta pe:
www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264.

Promovarea albumului va incepe din aceasta toamna, datele turneului urmand a fii anuntate ulterior.
Pentru prevanzare album+merch va rugam sa contactati: targ3tbooking@gmail.com

Daca vrei sa fii la curent cu tot ce face trupa, de la clip, la poze si filmari de la sedintele de inregistrare, viziteaza pagina oficiala de Facebook:www.facebook.com/pages/TARG3Tband/ 396698015264Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook