Asculta noua piesa TARJA

de Morrison

Asculta noua piesa TARJA
I Walk Alone, noul single al Tarjei Turunen, fosta solista Nightwish, poate fi ascultat aici.

Un videoclip pentru aceasta piesa a fost filmat in Germania, la Berlin, cu regizorul Jorn Heitmann, cu care Nightwish au mai realizat in 2005 videoclipul pentru Sleeping Sun.

Single-ul I Walk Alone va fi lansat la mijlocul lunii octombrie 2007, fiind urmat de aparitia unui album de studio spre sfarsitul anului, semnat Tarja Turunen, care se va intitula My Winter Storm.

Intr-un interviu realizat de publicatia Stalker, Tuomas Holopainen de la Nightwish vorbeste despre fosta solista a trupei, Tarja Turunen.

Acesta recunoaste inca o data ca piesa Bye Bye Beautiful este compusa ca o declaratie de adio pentru fosta solista a trupei. Desi este o piesa agresiva, nu a fost compusa cu ura sau resentiment.

Daca ar fi fost asa, s-ar fi intitulat Bye Bye Ugly One, glumeste Holopainen. Sentimentul predominant care a stat la baza compunerii piesei a fost ceva de genul: cum de am lasat ca acest lucru sa se intample?, spune claparul trupei finlandeze.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook