FanClub Tarja Turunen
What lies beneath |
![]() BoleynQuene |
|
Trebuie sa fii logat si sa faci parte din Fanclub ca sa raspunzi la acest mesaj. Intra in Fanclub |
|
Moonwitch la 05 Septembrie 2010 What Lies Beneath nu e doar un album mai bun decat My Winter Storm, ci Tarja a facut un pas foarte mare cu el. Este intr-adevar mai "heavy", dar este si un album mult mai divers decat il asteptam. Piesele sunt foarte diferite, si cateodata dau senzatia ca ascult un gen diferit. Asta imi place cel mai mult in acest album. Si ma bucur ca nu e un album tipic din genul symphonic metal. E ceva nou. Dar de la Tarja nici nu putem astepta sa faca un album 100% metal sau orice.. Cred ca cea mai puternica piesa de pe album este Dark Star. Vocea Tarjei si a lui Phil este o combinative chiar reusita. Anteroom of Death si Naiad sunt probabil cele mai unice piese scrise de Tarja. AoD as putea fi numit si un Bohemian Rhapsody al metalului. Opniniile despre cover-ul facut dupa Still of the Night, sunt foarte diferite, dare eu cred ca suna bine. Mai ales partea orchestrala. Singura mea problema cu albumul e ca are prea multe balade. Nu pot sa spun ca eu l-as sterge pe oricare dintre ei, pentru ca piesele in sine sunt bune, dar The Archive of Lost Dreams si Rivers of Lust sunt putin prea mult pe acelasi album. Dar in rest sunt foarte multumita cu albumul. Tarja are o voce care ii da multe posibilitati. |
serinia la 08 Octombrie 2010 Si mie imi place mai mult decat MWS |
Termeni si conditii (privacy policy)
Contact si RSS
Cumpara publicitate
Sitemap
© copyright 2004 - 2012METALHEAD.ro
Muzica Noua Metal Videos
Radio Zu Live
Kiss Fm Live Regulament Concursuri Rock FM Concert Red Hot Chili Peppers in Romania Rezervari Cluburi Rock The City 2012
Toate versurile, tabulaturile, videoclipurile si pozele de pe acest sunt proprietatea posesorilor de drepturi ale acestora. Ele sunt publicate pe site in scop educational si informativ.