Asculta noul single Tep Zepi - Safe Danger. Exclusiv pe METALHEAD!

de Buvnitz

Asculta noul single Tep Zepi - Safe Danger. Exclusiv pe METALHEAD!


Tep Zepi, unul din cele mai aparte proiecte ale scenei rock romanesti, isi lanseaza astazi noul single intitulat 'Safe Danger', in exclusivitate pe METALHEAD.ro si ROCKTUBE.us.

Single-ul a fost inregistrat in Next Dog Studio (recording, mix, master: Marius Costache) si va fi inclus pe un viitor album full-length a carui aparitie este programata pentru 2013.

Single-ul poate fi ascultat in exclusivitate mai jos:


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEADEste prima mostra audio Tep Zepi inregistrata in noua formula ce ii include pe:

Stefan - voce (Negura Bunget/ex-Kistvaen)
Mihnea - chitara (Roadkillsoda/ex-Luna Amara)
Vava - bas (Roadkillsoda/ex-Dekadens)
Andu - tobe


Alaturarea de stiluri muzicale - pornind de la grunge, stoner, alternativ si pana la rock n roll - precum si backgroundul diferit a fiecarui membru in parte fac din Tep Zepi una din cele mai inedite fuziuni muzicale autohtone ale anului 2012.

'Safe Danger' va fi promovat si prin aparitii live in toata tara.

Istorie:

Tep Zepi este un grup rock format in 2006 ce are la activ un full length (Son Of A Dollar And A Song, 2009) impreuna cu un vinil (Retrofetish). Mai multe informatii pot fi gasite pe pagina oficiala de FacebookDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: