Vezi filmarea de la concertul Suicidal Tendencies din Elvetia, soldat cu moartea unui fan

de Buvnitz

Vezi filmarea de la concertul Suicidal Tendencies din Elvetia, soldat cu moartea unui fan


Asa cum v-am anuntat saptamana trecuta, un fan Suicidal Tendencies a decedat ca urmare a ranilor suferite dupa un stage dive la concertul grupului american.

Potrivit publicatiei Solothurner Zeitung, barbatul a sarit de pe scena in timpul showului desfasurat in data de 22 ianaurie - in Elvetia - unde cantau Suicidal Tendencies, Terror, Strife si Evergreen Terrace.

Se pare insa ca incidentul nu a avut loc in timpul concertului Suicidal Tendencies, ci in timpul showului grupului american Terror. O filmare a incidentului poate fi urmarita mai jos. Sursa nu a vrut insa sa dezvauie cine din filmarea de mai jos este Felix A.

In clipul de mai jos, solistul Scott Vogel poate fi auzit cum indeamna publicul: stagedive, stagedive, come on, stagedive!

Sala de concert este pe jumatate goala si se poate observa cum in fata scenei exista spatii goale.

Cei din public nu au reusit sa-l prinda, a cazut.' declara Pipo Kofmehl, sef al clubului Kulturfabrik Kofmehl din Solothum, unde evenimentul a avut loc.

'La inceput a parut un incident banal. Un om de paza a reactionat imediat, l-a ridicat pe barbat si l-a trimis catre echipa medicala. Desi barbatul dorea sa mearga acasa, cei de la club au hotarat ca are nevoie imediata de ingrijiri medicale.'

Barbatul a decedat in urma unei crize epileptice.

'Intreaga poveste este tragica.' declara Kofmehl, alfat in contact direct cu familia decedatului.

Politia a demarat o ancheta in acest caz, insa intregul eveniment este catalogat drept un accident nefericit.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: