Biografie Testament



Testament

Genuri muzicale:
ThrashHeavy

Trupe similare:
Metallica  Sepultura  Truda  Iron Maiden  AC/DC  Guns N Roses  Slayer

Testament este o trupa americana de thrash metal din California. Fiind una dintre cele mai populare formatii americane de metal, ei au fost probabil prima trupa care a ajuns in mainstream, odata cu lansarea discului Big Four of Thrash. Cateva albume au ajuns pe topurile nationale din Marea Britanie si Germania.
Testament au doua albume in Top 40 si un disc in Top 50 din Marea Britanie. De asemenea, discul The Gathering a ocupat o pozitie importanta in topul german. Trupa s-a clasat in top 100 albume de succes din SUA.
In iulie 2007, formatia a anuntat ca Paul Bostaph se va intoarce pentru a ocupa postul de tobosar. Cu aceasta componenta, Testament a anuntat ca va inregistra un nou album, iar o parte din piese au fost deja prezentate in cadrul Earthshaker Fest.

Stil: thrash metal/heavy metal

Componenta:
Chuck Billy - voce
Eric Peterson - chitara
Alex Skolnick - chitara
Greg Christian - bas
Paul Bostaph - tobe

Discografie:
The Legacy (1987)
The New Order (1988)
Practice What You Preach (1989)
Souls of Black (1990)
The Ritual (1992)
Return to the Apocalyptic City (1993)
Low (1994)
Live at the Filmore (1995)
Demonic (1997)
The Gathering (1999)
First Strike Still Deadly (2001)
Live in London (2005)
TESTAMENT
www.testamentlegions.com
www.myspace.com/testamentlegions


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook