The Academy Is... se destrama

de Chaos Lore

The Academy Is... se destrama


Solistul William Beckett a anuntat ca The Academy Is... s-au despartit, invocand motivul racirii relatiilor intre membrii trupei.

"Imi este greu sa incep sa scriu acest lucru. As putea spune ceva de genul 'mandria este sursa decaderii' sau 'arta de merge la o petrecere este sa stii cand sa pleci de acolo'. Insa voi fi direct si sincer. Concertul din New York din septembrie a fost ultimul al trupei. Desi este o decizie foarte dificila, cred in sufletul meu ca este cea corecta", a scris Beckett.

"De ani buni exista o raceala intre membri care creste constant si pe care am simtit-o in timp, atat geografic cat si artistic. In loc sa peticim gaurile, prefer sa trecem la alt capitol din viata noastra. Multumim fanilor".

Cei cinci baieti din Chicago au lansat trei albume de-a lungul existentei de opt ani a trupei: "Almost Here" in 2005, "Santi" in 2007 si "Fast Times In Barrington High" in 2008.

The Academy Is... colaborau cu Decaydence Records, casa de discuri a basistului Pete Wentz de la Fall Out Boy.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook