Concert The Amsterdams la GuerriLive Sessions

de Chaos Lore

Concert The Amsterdams la GuerriLive Sessions


GuerriLive Radio Session. 15 concerte sustinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla. Unul pe saptamana, in fiecare luni, de la 7 seara. Maestrul de Ceremonii, Bogdan Serban.

Pe 1 noiembrie - The Amsterdams! In direct din Studiourile Radio Guerrilla...

The Amsterdams s-a lansat in 2005, fiind considerata prima trupa romaneasca de muzica indie. Cativa ani mai tarziu, The Amsterdams urca pe scena principalelor festivaluri de muzica din Romania si sustin primele lor concerte in strainatate. Debuteaza discografic in 2008 cu Automatic EP, de pe care sunt extrase "Suffering & Surfing" si "Petrolize All Mice", piese difuzate la radiouri din Anglia, inclusiv la BBC6. Muzica lor prezenta constant in topurile de muzica alternativa ale radiourilor de profil din Romania.

In 2009 lanseaza albumul Adolessons, o poveste despre calatoria muzicala a trupei, editat si promovat prin eforturi proprii. De pe acest disc, primul single intitulat Chased By The Housewives, atrage atentia iubitorilor de muzica indie din Olanda unde trupa este invitata sa sustina doua concerte in toamna aceluiasi an.

Cea mai recenta productie video, pentru piesa Apple, este realizata de Irina Stanciulescu - coordonator post-productie in echipa filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier".

The Amsterdams au sustinut la inceputul acestui an primul lor turneu extins in Romania, urmat, in luna mai, de primul lor turneu in Europa, la invitatia trupei canadiene, Wolf Parade (Canada).

In prezent trupa lucreaza la noi inregistrari impreuna cu Electric Brother si planuieste o lansare de disc pentru sfarsitul anului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook