Detalii despre concertul unplugged Amsterdams si Sophisticated Lemons

de Chaos Lore

Detalii despre concertul unplugged Amsterdams si Sophisticated Lemons


Joi 16 septembrie clubul Fabrica combina de toamna si de, probabil, o ultima cantare la terasa, trupele Sophisticated Lemons si The Amsterdams.

Concertele vor avea loc in gradina de vara a clublui si sunt programate sa inceapa la ora 20 fix - ca la orice fabrica, si se vor termina la ora 22. Accesul se face pe baza unui bilet in valoare de 15lei care poate fi procurat la intrare.


The Amsterdams

www.myspace.com/theamsterdams
www.theamsterdams.com
www.facebook.com/theamsterdams

Numele a fost ales ca sa exprime si sa inspire un spirit liber sub toate formele, tinerete, prospetime, efervescenta muzicala. Trupa a debutat in 2006 in clubul Big Mamou din Bucuresti. Prima lor piesa care ajunge la radio e Taking Care of Anna. In 2009, dupa aparitia EP-ului Automatic, apare primul album The Amsterdams intitulat Adolessons. Pe el se regaseste "Anna" dar si Suffering:&Surfing, Fireworks, Academy of Broken Hearts, Chased By The Housewives sau Apple. In toamna aceluiasi an, The Amsterdams sustin primele lor concerte in Olanda. Revin pentru a fi prezenti la festivalul Stufstock. In 2010 sustin o serie de concerte in Europa alaturi de trupa canadiana de indie-rock Wolf Parade si deschid mult asteptatul concert al celor de la The Cranberries la Bucuresti.

The Amsterdams pregatesc un noul album de pe care puteti asculta piesa Coalmine pe paginile de facebook sau myspace a trupei.

Urmatoarele concerte The Amsterdams sunt la Piatra-Neamt (24 septembrie), Chisinau (16octombrie), Bucuresti (22octombrie).


Sophisticated Lemons

www.myspace.com/sophisticatedlemons
www.facebook.com/sophisticatedlemons

Acum un an trupa debuteaza in deschiderea unui concert sustinut de mai cunoscutii Omul cu Sobolani in club Control, Bucuresti. Doua luni mai tarziu, trupa castiga premiul publicului la concursul “byron – Rock Your Highschool”.

Primul lor single, “On My Own”, a debutat pe locul 1 in TopShow la Radio Guerrilla.

Trupa a terminat de curand prima sesiune intr-un studio profesional de inregistrari si promit un debut discografic incitant, cel putin pentru varsta lor (18ani) si pentru scena muzicala locala.

Sophisticated Lemons
sunt Radu Osaciuc (voce, chitara ritm), Andrei Dragusanu (chitara solo, backing vocals), Alex Marinescu (bass), Andrei “Spike” Popa (tobe).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook