Lights Out! deschid concertul The Amsterdams din Flying Circus Cluj

de Chaos Lore

Lights Out! deschid concertul The Amsterdams din Flying Circus Cluj


Indiescouts si Flying Circus Pub va invita sambata, 27 noiembrie la concert THE AMSTERDAMS.

Invitati: Lights Out!


The Amsterdams

The Amsterdams s-au lansat in 2005, fiind considerata prima trupa romaneasca de muzica indie. In 2007 le apar primele inregistrari: “Taking care of Anna” si “Fireworks”. In acelasi an concerteaza pe scenele festivalurilor Underlondon si Stufstock din Vama Veche. The Dandy Warhols le dedica o piesa in concert. In 2007 ajung pentru prima oara la Cluj in cadrul Zilelor Arhitecturii.

EP-ul “Automatic” este primul lor material de studio, lansat in mai 2008. Piesele “Petrolize All Mice” si “Suffering&Surfing” intra in playlistul postului de radio BBC6 (Music). Participa la Peninsula (Tg. Mures), Best Fest (Bucuresti) si Stufstock. In mai 2009 apare albumul de debut “Adolessons” si videoclipul “Chased by the Housewives”. In acelasi an concerteaza in Olanda la Ultrecht si Amsterdam.

Solistul Wolf Parade, Dan Boeckner, ii descopera la un concert Handsome Furs si le propune o colaborare pentru piesa “Burial Ground for Two”.

In 2010 pleaca in primul lor turneu national “Home and Dry Tour” bifand estul tarii. Sustin concerte alaturi de trupa canadiana Wolf Parade in Budapesta, Praga, Salzburg, Bologna si Torino. Tot anul acesta au inchis festivalul alternaTIFF la Cluj cu un concert memorabil, au cantat in deschiderea concertului The Cranberries de la Bucuresti si pregatesc un nou album care va fi lansat in decembrie.

Sambata 27 noiembrie, The Amsterdams vor fi prezenti in Flying Circus Pub din Cluj-Napoca, cu un setlist ce include piese de pe viitorul album, inclusiv "Island of Love" aflata acum in topul Radio Guerrila, dar si piesele deja cunoscute.

http://www.myspace.com/theamsterdams

Poze The Amsterdams pictures - The Ams

Lights Out! este o trupa alternative/indie/funk din Cluj-Napoca din care fac parte Teodora Retegan (voce, clape), Oana Pop (tobe), Andrei Bobis (chitara), Andrei Sincraian (chitara) si Alexandru Bondor (bass).

Trupa a luat fiinta in februarie 2010 o data cu completarea actualei formule. Au la activ mai multe aparitii pe scenele clujene. Au primit cele mai multe voturi in cadrul concursului organizat pe site-ul bestmusic.ro, “Byron Rock Your High School” pentru piesa ”Inside Out”.

Sambata 27 noiembrie trupa Lights Out! vor canta in deschiderea concertului The Amsterdams din Flying Circus Pub, Cluj-Napoca.

Fanii trupei Florence&The Machine vor avea o surpriza.

http://www.myspace.com/lightsoutcluj

Poze Avatare Rock Hi5, Facebook, YM - PozeMH - Lights Out ClujDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook