Myriad Creatures si The Amsterdams concerteaza la The Ark

de Buvnitz

Myriad Creatures si The Amsterdams concerteaza la The Ark

Concertele live din seria Front continua vineri, 13 noiembrie, la The Ark – Bursa Marfurilor Creative (Calea Rahovei 196A) cu Myriad Creatures (indie-rock, Berlin). In deschidere va concerta formatia bucuresteana The Amsterdams.

Myriad Creatures s-au format la Berlin in 2007, cand cei patru membri ai trupei au decis sa paraseasca Londra natala in favoarea scenei underground germane, unde stilul lor indie-rock exploziv a cucerit imediat publicul tanar. Datorita reputatiei dobandite la Berlin, trupa a fost gazda petrecerilor din seria Last One Ever, la care au participat nume cunoscute ale scenei alternative, ca The Kooks, Mystery Jets, The Maccabees si Peaches.

In 2008, Myriad Creatures lanseaza primul single, The Hero, la casa de discuri Jackalope, devin imaginea campaniei Levis Unbuttoned si unul din headlinerii festivalului Popkomm. Intalnirea cu producatorul Gordon Raphael (The Strokes, Regina Spektor, Skin) duce la inregistrarea mult-anticipatului album de debut al trupei, in studioul unui vechi post de radio din Germania de Est.

Lansat in iulie 2009, albumul The Right Way To Do Wrong a intrat pe locul 10 in iTunes Alternative Chart. Videoclipul viitorului extras pe single, Ships in the Night este in prezent in rotatie la MTV Germany.

www.myspace.com/myriadcreatures

The Amsterdams s-au format la inceputul lui 2005 si sunt primul proiect muzical indie romanesc. Piesele lor Taking Care of Anna, Suffering & Surfing, Fireworks, Chased by the Housewives au ajuns on air la mai multe posturi de radio cu playlist muzical alternativ din Romania, Marea Britanie si Suedia. In prezent, The Amsterdams pregatesc un material nou de studio si un videoclip pentru piesa Apple – piesa extrasa de pe albumul Adolessons, disponibil din iunie 2009 in toate librariile Carturesti, la magazinele de muzica Off The Record, Rockshop, pe iTunes sau la concertele trupei.

www.myspace.com/theamsterdams

Evenimentul incepe la ora 22. Warm-up & afterparty – Onna Noko & Otoko Noko. Visuals – Color Nurse. Biletele costa 15 RON in presale, in reteaua bilet.ro, si 25 RON in seara evenimentului, la intrarea in club.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook