The Amsterdams au lansat videoclipul piesei Apple

de Astaroth Priestess

The Amsterdams au lansat videoclipul piesei Apple

Bestmusic.ro anunta ca trupa The Amsterdams a lansat videoclipul `Apple` la inaltime.

Sambata seara membrii formatiei au dat un spectacol pentru toti trecatorii si clientii teraselor de pe strada Blanari din Bucuresti.

Trupetii au cantat timp de aproape o ora cocotati pe parapetul destul de ingust situat la etajul 1, deasupra Club A si magazinului de muzica Off The Record, si au oferit publicului in premiera vizionarea videoclipului `Apple`, al treilea extras pe single de pe albumul trupei, Adolessons.

Concertul a fost o surpriza pentru toata lumea, deoarece componenti The Amsterdams, incurajati de vremea calda de afara si de cativa prieteni, s-au hotarat cu cateva ore inainte de lasarea serii sa participe la animatia tipica de sambata seara pe stradutele centrului vechi, cu o "traznaie" frumoasa.

Concertul ad-hoc al celor de La The Amsterdams a fost apreciat de clientii teraselor din zona, dar si de trecatori.

Multi dintre ei au ramas sa vada videoclipul piesei `Apple` - lansat in premiera printr-o videoproiectie in aer liber si sa asculte, si chiar sa danseze pana la sfarsitul concertului.

Videoclipul a fost realizat in intregime de Irina Stanciulescu, care colaboreaza cu The Amsterdams de 3 ani, ilustrand concertele cu visuals si care face parte din echipa filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier", in calitate de coordonator post productie.

Videoclipul piesei "Apple" poate fi urmarit accesand link-ul de mai jos:

Videoclip The Amsterdams - Apple

Sursa: BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook