The Amsterdams concerteaza in Club Mojo

de Buvnitz

The Amsterdams concerteaza in Club Mojo

Weekendul vine mai repede saptamana asta, dar numai in nou-deschisul Club Mojo (Gabroveni, 14) unde joi, 19 noiembrie, incepand cu orele 21.00, The Amsterdams te invita la un concert electrizant si la Blacklight Party: o petrecere unde culorile sunt atat de vii ca stralucesc pe intuneric. Regula este sa porti alb, vei primi desene pe piele, bratari si alte accesorii in culori fluorescente. Dupa concert petrecerea continua cu Coughee DJ Set.

Trupa The Amsterdams s-a format la inceputul lui 2005 si este primul proiect romanesc de muzica indie. Piesele lor Taking Care of Anna, Suffering & Surfing, Fireworks, Chased by the Housewives au ajuns on air la mai multe posturi de radio cu playlist muzical alternativ din Romania, Marea Britanie si Suedia si s-au auzit in aproape toate cluburile de muzica live din Bucuresti, in orasele mari din tara, dar si la Londra, Amsterdam si Utrecht.

The Amsterdams sunt Andrei Hategan (voce, clapa), Andrei Ungureanu (chitara), Ovidiu Bejan (voce, chitara), Augustin Nicolae (bas, voce, drum machine), Vlad Stoica (tobe, sintetizator). In prezent, trupa pregateste un material nou de studio si un videoclip pentru piesa “Apple” – piesa extrasa de pe albumul Adolessons, disponibil din iunie 2009 in toate librariile Carturesti, la magazinele de muzica Off The Record, Rockshop, pe iTunes sau la concertele trupei.

www.myspace.com/theamsterdamsConcertul The Amsterdams face parte din seria OneDay Live Mojo Sessions ce va continua in fiecare miercuri si joi pana la sfarsitul anului. Prin Mojo Live Sessions, OneDay isi propune sa aduca in fata publicului atat trupe romanesti noi promovate in sectiunea Upload pe www.oneday.ro sau pe compilatia Uploaded Mix Nr.2, disponibila pentru download gratuit pe site, cat si nume deja cunoscute pe scena underground bucuresteana – Mes Quins, The Pixels, Omul cu Sobolani. Programul concertelor este disponibil pe www.oneday.ro.

OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical independent din Romania, un proiect independent si autofinantat de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat pana acum in doua directii: online, printr-un spatiu de upload (concept asemanator MySpace) unde sunt prezente astazi peste 70 de trupe romanesti, si prin realizarea compilatiei OneDay Mix, ajunsa anul acesta la a doua editie – o colectie de piese semnate de trupe nou-venite pe piata romaneasca, disponibila spre download gratuit pe site, si offline prin organizarea si promovarea de concerte live cu trupe autohtone si straine.

www.oneday.ro

Concertul incepe la ora 21.00. Biletele in valoare de 12 RON se achizitioneaza in seara evenimentului la intrarea in club Mojo (Gabroveni, 14).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook