The Different Class si Rocker's Challenge (interviu)

30 Iunie 2014 Morrison

The Different Class si Rocker's Challenge (interviu)

In pregatirea Rocker's Challenge de pe 4 si 5 iulie de la Sasca Romana - Cheile Nerei, am discutat cu trupa The Different Class pe care o veti putea live la festival ! Puteti citi interviul mai jos:

1. Ce ati mai facut in ultima vreme si ce puneti la cale pentru viitorul imediat?

Am finisat ultimele piese din primul album, pe care il vom inregistra pe parcursul lunii iulie.

2. Urmeaza sa participati pe 4-5 iulie la festivalul Rocker’s Challenge de la Sasca Montana, in Cheile Nerei. Ce setlist intentionati sa pregatiti pentru concert?


Un setlist bazat pe foarte mult groove, care merge mana in mana cu starea pe care ti-o da ambientul.

3. Concertele sunt seara. Insa o componenta importanta a festivalului sunt si sporturile montane de peste zi. Pina sa urcati pe scena ce veti alege? Berea la umbra sau sport: tiroliana, mountain biking ori rafting pe Nera?


Cred ca ne vom rezuma la admirarea peisajului si berea la umbra.

4. Unde credeti ca se afla curentul rock romanesc acum si cat de mult credeti ca ajuta astfel de initiative precum festivalul din Cheile Nerei?


Curentul se afla adanc in zona underground, dar presimtim o schimbare in anii ce vor urma, pentru ca de cativa ani iau nastere tot mai multe astfel de initiative.

5. Ce le transmiteti fanilor care vor veni sa va vada la Rocker’s Challenge?


Le spunem tuturor sa lase jos telefoanele, sa nu filmeze, sa se deconecteze total si sa traiasca in prezentul festivalului.

www.rocker-s.ro


Concerte recomandate: