Jean de Breteuil, ucigasul lui Jim Morrison?

de Alin Pildner

Jean de Breteuil, ucigasul lui Jim Morrison?


Dupa mai bine de 40 de ani de la moartea artistului, o noua ipoteza a fost lansata vizavi de modul in care solistul The Doors si-a pierdut viata.


Marianne Faithfull, cantareata si fost model, a lansat noi informatii pe marginea acestui subiect, cu putin inainte de aparitia noului sau album - "Give My Love to London", anuntat pentru luna septembrie 2014.

Marianne
sustine, intr-un interviu recent, ca iubitul sau din anii '70 - Jean de Breteuil, ar fi vinovat de moartea lui Jim. Breteuil, unul dintre dealerii de droguri preferati ai vedetelor, l-ar fi vizitat pe Morrison in ultima zi a acestuia, oferindu-i o doza mult prea mare de heroina, ipoteza care contrazice atacul de cord - varianta cunoscuta a decesului.
Mai mult decat atat, se pare ca moartea artistului ar fi avut loc intr-un nightclub, corpul fiind apoi mutat in baia hotelului unde era cazat si unde s-a constatat, oficial, decesul.

Dincolo insa de aceste declaratii care nu pot fi sustinute (Marianne recunoscand ca n-a luat parte la ce s-a intamplat in ziua respectiva, fiind sub actiunea unor substante ), probabil ca nimeni nu stie cu adevarat ce s-a intamplat in acea sambata de 3 iulie, 1971.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook