The Drums intentionau sa compuna intr-un oras pustiu

de Chaos Lore

The Drums intentionau sa compuna intr-un oras pustiu


The Drums planuiau sa compuna "un album pustiu intr-un oras pustiu", insa au renuntat la idee atunci cand au realizat ca vor fi blocati acolo de ninsori.

Americanii de la The Drums au dezvolatat ideea unui ideal romantic de a trai intr-un orasel pentru a scrie cel de-al doilea album, insa au renuntat la idee cand si-au dat seama ca posibilitatile sa ramana prinsi acolo de catre ninsori sunt mari.

Solistul Johnatan Pierde a declarat: "Noi chiar discutasem sa mergem la casa unui prieten din Montana si sa stam sa lucram acolo".

"Am calatorit in toata America in primul turneu si ne-am indragostit de zona aceasta pustie. Ne-am gandit ca ar fi un loc interesant pentru a merge sa scriem un album pustiu, intr-un oras pustiu".

"Totusi, am realizat ca asta ar insemna luna ianuarie si ca va ninge, iar multe dintre locurile acestea au parte de ierni ciudate. Oamenii ne-au spus ca este foarte posibil sa fim blocati de ninsoare si ca va trebui sa purtam incaltaminte pentru zapada. Nu", a declarat Pierce.

"A doua zi am mers la studio si am scris si inregistrat ceea ce sper sa fie prima piese de pe noul album. Simtim cu adevarat ca este cea mai buna piesa de pana acum".

Cel mai nou single The Drums se numeste "Me And The Moon / Down By the Water" si este disponibil pe piata.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook