Solistul THE FRAY: Ii voi da un pumn in gura lui BRANDON FLOWERS

de Chaos Lore

Solistul THE FRAY: Ii voi da un pumn in gura lui BRANDON FLOWERS


Isaac Slade, solistul trupei The Fray, a facut o afirmatie in public prin care sustinea ca "vrea sa-i dea un pumn in gura" lui Brandon Flowers, solistul The Killers.

"Cand am inceput sa lucram la album, am vazut filmari pe pe Youtube cu Brandon Flowers care se enervase pe publicul The Killers ca era prea linistit si tipa la ei ca 'Haideti, ridicati-va si dansati! Nu-i ca si cum asta e un concert The Fray!', a declarat Slade.

Desi Slade a recunoscut ca publicul trupei sale este foarte relaxat, a mentionat ca tot va trebui sa-i dea o lectie lui Flowers cand il va intalni.

"Tot ce am putut sa fac a fost sa rad pentru ca este adevarat - avem un public pus pe ganduri, sensibil, care nu danseaza mult. totusi, m-as razbuna pe Brandon ca s-a luat de fanii nostri. Data viitoare cand il vad va trebui sa-i dau un pumn in gura".

The Killers lucreaza momentan la cel de-al patrulea album la trupei si au in plan concerte la festivalurile din aceasta vara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: