Noul DVD The Gathering

de Morrison

Noul DVD The Gathering
Hans Rutten, bateristul trupei The Gathering, a declarat ca trupa a terminat DVD-ul intitulat A Noise Severe. Acesta va fi masterizat la sfarsitul lunii iulie.

In acelasi timp, The Gathering vor re-edita albumul 'Nighttime Birds', care anul acesta implineste 10 ani de la lansare. Acesta va aparea pe 27 iulie in Europa la Century Media. Albumul va avea un nou artwork, despre care The Gathering au spus ca sunt foarte incantati. 'Nighttime Birds' va contine si cateva piese ca bonus.

In ce priveste auditiile pentru ocuparea postului de solista a trupei, lasat liber de Anneke van Giersbergen, care se va ocupa in continuare de proiectul sau Agua de Annique, acestea se pare ca decurg bine, cel putin asa reiese din declaratiile membrilor trupei. Dupa cum stiti, The Gathering accepta demo-uri atat de la solisti cat si de la soliste.

Ultima aparitie a Annekei van Giersbergen alaturi de The Gathering va avea loc pe 4 august la festivalul Ankkarock din Finlanda.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook