The Killers au un viitor nesigur

de Chaos Lore

The Killers au un viitor nesigur


Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, a vorbit recent intr-un interviu despre viitorul trupei sale si despre felul in care munca sa solo se incadreaza in activitatea trupei.

Flowers a declarat ca nu stie cat timp va mai dura pauza in care se afla trupa sa acum sau cand vor lansa un eventual viitor album.

Albumul sau solo de debut "Flamingo" se afla pe locul intai in clasamentele britanice in aceasta saptamana (12 septembrie).

"Baietii din Killers care vor sa ia o pauza nu au fost foarte precisi in a stabili cat va dura aceasta", a spus solistul. "Nu pot sa imi imaginez ca nu as fi urcat pe scena timp de doi ani si asa s-a nascut Flamingo".

In ciuda viitorului nesigur al trupei, Flowers a adaugat ca ramane loial trupei, care a scos cel mai recent album in 2008, "Day & Age".

Cu ceva timp in urma, aritstul a marturisit ca in procesul de inregistrare a albumului sau solo a simtit lipsa celorlalti membri, desi a fost ajutat de bateristul lor, Ronnie Vannucci. Flowers spune ca a fost distractiv sa inregistreze acest album, insa s-a simtit "singur" fara unitatea care exista in trupa.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook