The Killers canta cu Lou Reed

de Morrison

The Killers canta cu Lou Reed
Formatia The Killers l-a invitat pe celebrul artist Lou Reed sa cante alaturi de ei o piesa de pe viitorul album, care va fi in intregime unul de remixuri si raritati si se va intitula Tranquilize.

Brandon Flowers, frontmanul The Killers, a spus ca este foarte incantat ca Reed a acceptat invitatia. Piesa cerea un duet si m-am gandit ca vocea lui Lou Reed ar fi nemaipomenita, a spus solistul The Killers.

In ce priveste viitorul album, solistul spune ca va fi foarte intunecat si depresiv, dar va avea in acelasi timp si lumina de la capatul tunelului. Compilatia va fi lansata pana la sfarsitul anului.

Albumul va include titluri ca Ruby Don't Take Your Love To Town, Andy You're A Star, All These Things That I've Done, Why Don't You Find Out For Yourself.

In paralel cu inregistrarile pentru aceasta compilatie, formatia compune un nou single intitulat Don't Shoot Me Santa, care va avea lansarea in cadrul unei ceremonii de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de SIDA.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook