The Killers lanseaza album de raritati

de Morrison

The Killers lanseaza album de raritati
The Killers vor lansa o colectie de raritati, intitulata Sawdust, pe data de 13 noiembrie, conform andpop.com. Discul va cuprinde piese b-side, dar si piese compuse in 2006, pe parcursul inregistrarilor pentru albumul Sam's Town.

Printre melodiile de pe Sawdust se numara Tranquilize - o colaborare cu Lou Reed, All the Pretty Faces (B-side la When You Were Young), un cover dupa Ruby, Don't Take Your Love to Town a lui Mel Tillis si doua melodii care au aparut pe coloane sonore ale unor filme: `Move Away` (Spider-Man 3) si `Shadowplay` (Control film despre viata lui Ian Curtis).

In afara de albumul `Sawdust`, The Killers mai pregatesc si un single de sarbatori - `Don't Shoot Me Santa` - care va iesi pe piata in 1 decembrie.

O parte din profiturile obtinute din vanzarea single-ului `Don't Shoot Me Santa` vor fi utilizate in campania RED, care lupta impotriva AIDS in Africa.

Trupa The Killers au lansat si anul trecut un single de sarbatori - `A Great Big Sled` - cu care a strans bani pentru RED.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook