THe Killers si Muse intr-un joc video

de Morrison

THe Killers si Muse intr-un joc video
Rockerii sunt pusi pe joaca. Mai multe trupe celebre, intre care The Killers, Muse si Sex Pistols devin `eroi` in jocul pe calculator Guitar Hero III: Legends of Rock, imprumutandu-si cantecele coloanei sonore a productiei.

Jocul va fi disponibil pe Wii, Xbox 360 si DS si ii va duce pe jucatori in lumina reflectoarelor, la cel mai mare concert rock imaginabil, conform NME. Cei care vor intra in lumea `Guitar Hero III: Legends of Rock` vor putea asculta printre altele clasicele `Anarchy In The UK` si `Pretty Vacant` ale Sex Pistols.

In afara de melodii din repertoriul The Killers, Muse si Sex Pistols, lista de piese pentru `marele concert` va mai include si cantece semnate Beastie Boys si Pearl Jam.

`Guitar Hero III: Legends of Rock` iese pe piata in noiembrie, conform NME. Pana atunci, insa, fanii din Romania se pot bucura de un spectacol Muse live la Stadionul Rugby Arcul de Triumf din Bucuresti, pe data de 6 octombrie.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook