Un nou album The Killers

de Morrison

Un nou album The Killers
Brandon Flowers, frontmanul trupei The Killers, a declarat dupa terminarea concertului pe care formatia l-a sustinut in cadrul V Festival, pe 19 august 2007, ca se pregateste pentru lansarea unui nou album pana la sfarsitul anului.

Desi initial The Killers anuntasera ca iau o pauza de aparitii live si vor sa se concentreze pentru a compune un nou album, cel de-al treilea pentru The Killers, pe care sa il lanseze in 2008, se pare ca s-au razgandit si vor inregistra un material cu remixuri, cateva hituri ale formatiei precum si unele piese noi. Acesta va fi lansat in noiembrie 2007.

Albumul va include titluri ca Ruby Don't Take Your Love To Town, Andy You're A Star, All These Things That I've Done, Why Don't You Find Out For Yourself.

In paralel cu inregistrarile pentru aceasta compilatie, formatia compune un nou single intitulat Don't Shoot Me Santa, care va avea lansarea in cadrul unei ceremonii de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de SIDA.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook