Asculta un fragment de pe noul album The Mars Volta

de Buvnitz

Asculta un fragment de pe noul album The Mars Volta


The Mars Volta se pregatesc pentru o revenire spectaculoasa cu cel de-al saselea album, 'Noctourniquet'. Materialul se va lansa pe 27 martie.

Data coincide cu alte lasari importante din partea formatiilor Shinedown, The Used, Janus, Hurt, The Veer Union si 12 Stones.

Desi albumul are in spate aceeasi echipa de productie, el exploreaza teritorii muzicale ne mai atinse de trupa in cei 20 de ani de cariera. Spectrul de texturi muzicale si emotionale creat de catre Rodriguez-Lopez variaza de la exploziva piesa de deschidere 'The Whip Hand' la amenintatoarea si tensionata 'The Malkin Jewel'. Materialul este punctat pe intreaga sa lungime de melodii hipnotice si pasaje electro-ambientale, un foarte bun exemplu fiind piesa 'In Absentia'. Diversitatea curajoasa a albumului impreuna cu maiestria producatorului fac din acest material The Mars Volta una dintre cele mai asteptate lansari ale anului.

Un fragment de 30 de secunde extras de pe noul album poate fi ascultat mai jos.

Tracklist-ul albumului este:

01. ‘The Whip Hand’
02. ‘Aegis’
03. ‘Dyslexicon’
04. ‘Empty Vessels Make The Loudest Sound’
05. ‘The Malkin Jewel’
06. ‘Lapochka’
07. ‘In Absentia’
08. ‘Imago’
09. ‘Molochwalker’
10. ‘Trinkets Pale Of Moon’
11. ‘Vedamalady’
12. ‘Noctourniquet’
13. ‘Zed And Two Naughts’
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook