Castigatorii concursului The Mono Jacks. Pe Facebook continua!

de Chaos Lore

Castigatorii concursului The Mono Jacks. Pe Facebook continua!


ROCKON a pregatit fanilor The Mono Jacks doua concursuri, dintre care unul se lasa cu un album, dar si invitatii la concertul de lansare si afise semnate de membrii trupei. Concertul de lansare al albumului The Mono Jacks va avea loc sambata, 13 noiembrie, in clubul The Ark din Bucuresti.

Premiile care se dau sunt trei la numar si arata astfel:

Premiul I: o invitatie + un album + un afis cu semnaturile trupetilor
Premiul II: o invitatie + un afis semnat
Premiul III: o invitatie la concertul de lansare


Intrebarea din concurs a fost: In ce an a pus solistul Doru Trascau bazele trupei The Mono Jacks? Raspunsul corect: in anul 2008.

Asadar am inchis ochii si am extras din urna biletelele castigatoare astfel:

Premiul I: Darie Alcora Iulia
Premiul II: Dan Marius Antonica
Premiul III: Boranescu Gh. Adrian

Premiile se ridica in ziua concertului de la intrare, cu buletinul. Distractie placuta si felicitari!

Cel de-al doilea concurs continua in schimb! Este organizat pe Facebook si pune la bataie doua invitatii de o persoana la concertul organizat cu lansarea, plus cate un poster semnat. Castiga doua invitatii la concertul de lansare al albumului The Mono Jacks care va avea loc sambata, 13 noiembrie, in clubul The Ark din Bucuresti. Fiecare dintre cele doua invitatii vine insotita de un poster semnat de trupa.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga este sa intri pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/ROCKONro si sa ne convingi cat de mult iti plac The Mono Jacks si cat de mult iti doresti sa castigi. Data limita este vineri, 12 noiembrie, ora 16:00, cand vom anunta castigatorii.

Mult succes si grabiti-va!


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook