Concert Lambshade si The Mono Jacks la Atelierul de Productie

de Chaos Lore

Concert Lambshade si The Mono Jacks la Atelierul de Productie


Sambata 14 Mai, ora 21:00, Print Art Fest prezinta vernisajul expozitiei colective de arta digitala Light and Shades. Artistii Roxana Enache, Radu Popescu si Alexandru Nimurad vor expune o serie de lucrari de ilustratie si fotografie inspirate de cultura alternative rock si vor prezenta o sesiune de ilustratie live proiectata in Atelier.

Performance-ul vizual va fi completat acustic de concertul trupei olandeze Lambshade. Evenimentul incheie turneul olandezilor in Romania si este deschis de trupa The Mono Jacks.

Lambshade exista din 2002 si, de-a lungul timpului, a concertat atat la festivaluri si locatii din Olanda – precum Conincxpop, Kerosinepop sau Mosterdpop, cat si in Marea Britanie (printre altele, in cluburi din Birmingham si Black County, zona cunoscuta pentru numarul mare de formatii rock care s-au lansat acolo). In aceasta vara ei vor fi in line-up-ul unor festivaluri precum Mama’s Pride, Brookpop, Urpop sau MosterdPop.

Concertul de la Atelierul de Productie deschide turneul din aceasta vara al celor The Mono Jacks, turneu care va include si festivaluri ca Exit in Serbia si Sziget in Ungaria.

Proiectul este prezentat de Print Art Fest / PAF!, The Goodie Bag Company si UnkleJeb Events

Focusat pe print intr-o variate de forme si pe suporturi extrem de diverse PAF! a fost lansat ca episod pilot in decembrie 2010 in garajul agentiei McCann Erickson din Bucuresti. Primul Festival de Arta Digitala din Romania isi propune sa devina proiectul deschis al unei generatii de artisti altfel, o comunitate de oameni pasionati de arta digitala si de print. Un spatiu destinat tuturor formelor inovatoarede arta ce folosesc mediile digitale pentru expimarea creativitatii.

Print Art Fest este un proiect Atelierul de Print si Atelierul de Productie.

Intrarea este libera


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook