Concert The Mono Jacks la GuerriLIVE Sessions

de Chaos Lore

Concert The Mono Jacks la GuerriLIVE Sessions


Luni, 6 septembrie 2010, Radio Guerrilla a lansat proiectul GuerriLIVE Radio Session, o serie de 15 concerte gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Trupele care au cantat pana acum au fost Les Elephants Bizzares (6 septembrie) si Robin & The Backstabbers (13 septembrie). Urmeaza ca luni, 20 septembrie, The Mono Jacks sa vina in studiourile GuerriLIVE Radio.

Poze Avatare Rock Hi5, Facebook, YM - PozeMH - Mono Jack Radio Guerrilla

Radio Guerrilla a fost si ramane principalul promotor - poate singurul din spatiul FM - al noului val din muzica romaneasca de calitate. Nume aparute in trecutul apropiat, difuzate in ultimii ani, fac in acest moment sali pline si au concerte "afara". Data fiind anvergura fenomenului, Radio Guerrilla lanseaza proiectul GuerriLIVE Radio Session - o serie de 15 concerte gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Astfel, in fiecare saptamana, va fi invitata in studioul special amenajat, una din trupele reprezentative ale noului val din muzica romaneasca, precum Toulouse Lautrec, Grimus, The Amsterdams, The Pixels, Byron, Urma, Kumm, The Mono Jacks sau Travka.

Acestea vor concerta in fiecare luni, vreme de o ora, in intervalul orar 19.00-20.00, Maestrul de Ceremonii al evenimentului urmand sa fie Bogdan Serban. La finalul seriei de concerte va fi editata o compilatie care va contine cate o piesa a fiecarei trupe invitate. Seria de cantaria fost deschisa luni, 6 septembrie, de Les Elephants Bizzares.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook