The Mono Jacks vor canta la Exit Festival si Sziget

de Buvnitz

The Mono Jacks vor canta la Exit Festival si Sziget


Trupa rock The Mono Jacks se pregateste de turneu. Pe langa evenimente locale, trupa va concerta si la festivaluri europene renumite, cum ar fi Exit in Serbia si Sziget in Ungaria.

The Mono Jacks sunt cunoscuti pentru piesele Maria, Come Back Girl, Push The Pedal si We’re All Getting Older, toate ajunse la un moment dat pe primele pozitii ale topurilor alternative. Piesele sunt de pe albumul de debut al trupei, Now in Stereo, care va fi reeditat pentru a sustine acest turneu.

Lansat in format fizic in noiembrie 2010 si apoi in varianta digitala in martie 2011, la themonojacks.bandcamp.com, Now in Stereo este un produs independent, finantat de membrii trupei. Varianta digitala cuprinde ca bonus remixuri ale piesei Come Back Girl, semnate de The Pixels si Alien Pimp.

In prezent, Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Alex Voicu (bas) si Dorian Cazacu (tobe) lucreaza la piese noi pentru un al doilea album si isi propun sa lanseze o trilogie video in cursul acestui an.

Datele turneului confirmate pana in acest moment sunt:

12.05: Bucuresti, Atelierul de productie – with Lambshade (NL)
20.05: Bucuresti, Control Club – supporting Abe Vigoda (US)
04.06: Bucuresti, Arenele Romane – supporting Suede (UK)
26.06: Cluj-Napoca, Ursus Evolution Tour 2011
08.07: Exit Festival (SR), Converse Stage
10.07: Iasi, Ursus Evolution Tour 2011
10.08: Sziget Festival (HU), Europe Stage
14.08: Mamaia, Ursus Evolution Tour 2011
26.08: Brasov, Ursus Evolution Tour 2011


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook