Concert The Pixels in Elephant Pub Bucuresti

de Chaos Lore

Concert The Pixels in Elephant Pub Bucuresti


Miercuri, 6 aprilie, va invitam in Elephant Pub And Live Music pentru un concert de senzatie. Una dintre cele mai apreciate trupe indie, The Pixels, vor concerta in premiera in Elephant Pub.

WarmUp-ul si Afterparty-ul sunt asigurate de catre Oniga. Accesul in sala de concert se face incepand cu ora 22.00, iar pretul biletului de intrare este de 15 lei.

Inceput in 2006, The Pixels este unul dintre putinele proiecte made in Romania care se detaseaza de mainstream. Sunetul lor se diferentieaza prin combinarea intr-un stil personal a influentelor indie cu tonalitatile new wave emise de synth-uri si sampler.

Au cantat live pe aceeasi scena cu Unkle, Sofa Surfers sau Sophie Ellis Bextor si au aparut pe afisele unor festivaluri en vogue precum Delta Music Fest sau Coke Live. In 2008 au lansat Fire Exit, primul lor album, la casa de discuri LaStrada.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook