Solista The Pretty Reckless da vina pe parinti

de Chaos Lore

Solista The Pretty Reckless da vina pe parinti


Taylor Momsen, solista trupei The Pretty Reckless, a dat vina pe parinti pentru felul in care este ea acum, deoarce a fost in lumina reflectoarelor de mica si "nu a avut parte de copilarie". Recent a fost nevoita sa-si ceara scuze, insa.

Momsen i-a acuzat pe parintii sai ca au transformat-o in fotomodel de la varsta de doi ani. "Niciun copil de doi ani nu vrea sa munceasca, dar eu nu am avut de ales. Nu aveam prieteni, munceam intr-una si nu aveam o viata", a declarat solista intr-un interviu.

Artista insista insa ca declaratia ei a fost scoasa din context si ca de fapt este multumita de viata ei ca actrita si cantareata.

"Dupa ce au citit articolul, parintii mei s-au simtit oribil! Imi iubesc mama si tatal. Poate nu am avut ceea ce oamenii ar numi o copilarie obisnuita, insa tot am fost un copil si am trecut prin etapele normale. Imi place unde am ajuns acum, asa ca e OK", sustine Momsen.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook