Solista The Pretty Reckless este piromana

de Chaos Lore

Solista The Pretty Reckless este piromana

Solistei si actritei Taylor Momsen (The Pretty Reckless) ii place sa dea foc lucrurilor, insa uneori merge prea departe cu aceasta pasiune piromana.

Momsen isi uimeste colegii de trupa cu dorinta ei de a incinera obiecte la nimereala, insa acestia cred ca uneori merge prea departe.

Chitaristul Ben Phillips spune: "Taylor iubeste sa dea foc lucrurilor, deci e in regula. Crede ca suntem niste rebeli rock'n'roll. La studio aveam o groapa unde proprietarul ardea lucruri vechi de care nu mai aveam nevoie, gen tastaturi, computere, iar Taylor iubea sa faca asta".

"Nu ar trebui sa spun asta, dar intr-o dimineata a venit la studio foarte devreme. Isi sterilizase cainele si a adus organele taiate. Carora le-a dat foc. Ne-am ingretosat cu totii", spune chitaristul.

In ciuda obiceiului sau, vedeta in varsta de 17 ani spune ca nu este o persoana rea si ca se incadreaza in portretul adolescentului tipic.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook