THE PRETTY RECKLESS inregistreaza un nou album

de Cristi Nedelcu

THE PRETTY RECKLESS inregistreaza un nou album


The Pretty Reckless a intrat in studio pentru a incepe inregistrarea celui de-al cincilea album.

In urma cu cateva zile, pe contul oficial de Instagram al trupei THE PRETTY RECKLESS s-a distribuit un scurt videoclip de la studio cu mentiunea simpla „#5”. O zi mai tarziu, solista THE PRETTY RECKLESS, Taylor Momsen, a postat ceea ce parea a fi o noua poza cu ea in studio cu Jonathan Wyman, care a co-produs cel mai recent album al formatiei THE PRETTY RECKLESS, „Death By Rock And Roll” din 2021, confirmand se pare ca Wyman a facut din nou echipa cu grupul pentru viitorul lor LP.

Intr-un interviu din mai 2023 cu Ronni Hunter de la postul de radio 99.7 The Blitz, Momsen a dezvaluit ca ea si colegii ei de trupa THE PRETTY RECKLESS au inceput sa lucreze la continuarea „Death By Rock And Roll”.

"We're in a great headspace," a spus Momsen. "We're just having fun with it, and wrapping up the tour cycle of 'Death By Rock And Roll'. And then new record — and it's next chapter. We've already kind of started it… We've gotten into a studio; we've stepped foot into a studio. So that's saying something for us."

In ceea ce priveste momentul in care fanii se pot astepta sa auda muzica noua de la THE PRETTY RECKLESS, Taylor a declarat pentru 99.7 The Blitz in urma cu opt luni: "I don't know how long it's gonna take. I have no dates for anyone or any more insight other than that. But we have walked into a studio and we are super, super excited."

In noiembrie 2022, THE PRETTY RECKLESS a lansat o noua colectie de muzica, „Other Worlds”, prin Fearless Records.

„Death By Rock And Roll” a fost disponibil in februarie 2021 prin Fearless Records in S.U.A. si Century Media Records in restul lumii.

Dupa lansare, „Death By Rock And Roll” a ocupat primul loc in mai multe topuri de vanzari, inclusiv Top Albums, Rock, Hard Music si Digital Billboard. Discul a dat, de asemenea, trei single-uri consecutive nr. 1 – „Death By Rock And Roll”, „And So It Went” (cu Tom Morello din RAGE AGAINST THE MACHINE) si „Only Love Can Save Me Now” (cu Kim Thayil si Matt Cameron de la SOUNDGARDEN). Trupa a inregistrat sapte single-uri numarul 1 in format rock de-a lungul carierei sale.

„Death By Rock And Roll” a fost primul album al lui THE PRETTY RECKLESS care a fost realizat fara producatorul Kato Khandwala, care a murit in aprilie 2018 din cauza ranilor suferite intr-un accident de motocicleta.

THE PRETTY RECKLESS s-a format in 2009 si este format din Momsen, chitaristul Ben Phillips, bassistul Mark Damon si bateristul Jamie Perkins.

In 2021, Momsen – care a ajuns la faima infatisand personajul surorii mici Jenny Humphrey din seria „Gossip Girl” de la The CW – a descris „Death By Rock And Roll” intr-un interviu acordat ABC Audio drept un "battle cry for life and for hope."

"I think that that's something that we can all use a little bit more of, especially right now," a spus aceasta. "We could always use a little more hope, and we could always use a little more rock and roll."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: