The Sirens lanseaza doua piese incantatoare (audio)

de Alin Pildner

The Sirens lanseaza doua piese incantatoare (audio)The Sirens, formula care grupeaza cele mai importante voci feminine ale gothic metalului, ofera doua compozitii noi incantatoare, care pot fi ascultate mai jos.


Primele doua piese - "Sisters of The Earth" si "Embracing the Seasons" - ale proiectului din care fac parte Kari Rueslatten (The Third and The Mortal), Anneke Van Giersbergen (The Gathering) si Liv Kristine (Theater of Tragedy, Leaves' Eyes) sunt un preview al turneului pe care cele trei il vor sustine in lunile octombrie si decembrie in Europa Centrala si de Vest.


Nu uitati ca THE SIRENS vor fi prezente, pentru prima data, si in Romania, in cadrul METALHEAD MEETING 2015 (alaturi de Amorphis, Primordial, Antimatter, Triptykon, la care se vor adauga multe alte nume mari), eveniment pentru care inca se mai gasesc bilete cu reducere pe IABILET.RO, si care pot fi achizitionate accesand linkul de AICI. Enjoy!

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook